PINJAMAN KERAJAAN BERGAJI RENDAH DI FANTASTIC GREETING

Hai korang meh sini nak share serba sedikit mengenai pinjaman untuk kakitangan kerajaan disyarikat kami. Banyak sangat terima macam-macam pertanyaan mengenai pinjaman untuk kakitangan kerajaan. Rileks korang meh kita kupaskan bawang holand…

Jadi sebagai loan konsultan saya akan bantu advise, pinjaman mana yang paling sesuai dengan kemampuan kewangan korang masing-masing, saya akan explain berapa jumlah pinjaman, berapa bayaran bulanan, berapa jumlah cash ditangan semua saya akan explain nanti dari A-Z korang jangan risau .

Saya boleh jer setelkan masalah korang hadapi sekarang,segalanya dihujung jari gaiiisss….

Okay meh sini sis kupaskan untuk korang…

APA ITU PINJAMAN BANK, KOPERASI DAN JUGA KREDIT KOMUNITI (PPW)?

Semua pinjaman peribadi untuk kakitangan kerajaan yang disenaraikan adalah daripada insttusi kewangan yang sah seperti koperasi, kredit komuniti, ada juga terdahulunya dikenali sebagai PEMBERI PINJAMAN (PPW).

Pinjaman peribadi kerajaan di syarikat kami akan menawarkan beberapa kelebihan, kelebihan utama ialah jumlah pinjaman yang tinggi, serta tempoh pinjaman yang lama. Ada beberapa pinjaman yang membenarkan korang untuk membuat pinjaman tinggi sehingga RM100,000 Dalam tempoh yang panjang,untuk pinjaman seperti ini adalah pinjaman tidak bercagar ,iaitu anda tidak perlu menyediakan apa-apa cagaran atau kenalkan mana-mana penjamin untuk permohonan tinggi macam ini. BEST KANN…

KADAR CAJ FAEDAH YANG RENDAH

Yang bagusnya syarikat kami ini mengenakan caj faedah rendah,untuk pembiayaan boleh dikatakan kebanyakan pinjaman peribadi untuk kakitangan kerajaan mereka akan mengenakan kadar caj yang tinggi taw, pening kepala lah nk membayorrrnyer nanti, kadar keuntungan lebih tingi berbanding pinjaman disyarikat kami bagi kakitangan kerajaan & swasta  kadar faedah rendah dan flexibel.

BLACKLIST/CTOS/CCRIS LAYAK MEMOHON ?

Syarikat kami bukan sahaja menawarkan kadar faedah rendah malahan  korang juga yang ada masalah diatas tu boleh memohon walaupun korang mempunyai senarai hitam(blacklist) yang dilaporkan CTOS, atau mempunyai tunggakan yang dilaporkan CCRIS, kami juga membenarkan korang memohon sekiranya korang masih mempunyai tunggakan hutang di syarikat lain.

CARA PEMBAYARAN FLEXIBEL/TANPA UPFRONT/TANPA CAGARAN

Disyarikat FANTASTIC GREETINGS SDN BHD ini mengutamakan pembayaran secara flexibel kepada pelanggan, ini kerana syarikat kami tidak mahu membebankan korang dgn komitmen-komintmen korang yang sedia ada.

Korang mesti pernah dengar kan loan yang meminta bayaran pendahuluan? NO NO NO di syarikat kami tidak sama sekali akan meminta apa-apa duit pendahuluan sebelum loan korang lulus .

Saya sebagai loan konsultan saya akan bantu advise ,pinjaman mana yang paling sesuai dengan kemampuan kewangan korang masing-masing, saya akan explain berapa jumlah pinjaman, berapa bayaran bulanan, berapa jumlah cash ditangan semua dah explain di atas dari A-Z korang jangan risau.

Haa macam mana nak apply loan kat FANTASTIC  GREETINGS SDN BHD nie ?

Senang sahaja pertama korang layari je lawam web kami di pinjamaninfinity.com kat sini korang boleh terus isi form yang disediakan mudah kan ? Atau kalau korang nak bertanya beberapa soalan korang boleh whatsapp ataupun call kami  di 011-3646 2249 Kami akan jawab segala pertanyaan korang tu insyallah.. Kami akan minta beberapa dokumen untuk kami buat semakan kelayakan make sure gaji korang autopay & mempunyai slip gaji tau .. Proses kami tak sampai  1jam pun kalau dokumen lengkap diberikan terus dan kalau loan korang lulus kami akan call korang untuk datang ke office kami untuk berbincang mengenai bayaran bulanan kalau korang setuju dengan bayaran bulanan tu kami akan sediakan terus agreement untuk korang sign.. Sekira nya korang nak cancel loan tu pun tak ada masalah. Kami tak akan caj apa-apa pun semuanya adalah percuma sahaja. BTW korang office kami terletak di damansara jaya taw…

Sesiapa yang duduk di sekitar area  KL dan SELANGOR kita cover area korang taw selain itu maaf yer kami tak cover.

Syarikat kami telah pun beroperasi selama 3tahun dan telah membantu ramai pelangan bermasalah seperi diatas. So kalau korang rasa perlukan bantuan kewangan atau nasihat pakar perunding kewangan meh meh jangan takut-takut  untuk bertanya. okay 🙂

Boleh hubungi di talian
OFFICE : 03-74940878
WHATSAPP : 011-36462249

Dijamin MUDAH,PANTAS DAN SELAMAT

Semakan percuma atau terus di pinjamaninfinity.com

Pinjaman Tiada Upfront payment ,CTOS blacklist layak memohon,
korang boelh juga terus boleh walkin ke Office yang terletak di damansara.
Syarikat ini juga Cover sekitar Kuala Lumpur dan Selangor.

WAKTU PEJABAT
Isnin – Jumaat : 9.00AM – 6.00PM
Sabtu : 9.00AM – 2.00PM
Ahad : Tutup

WhatsApp chat