KENAPA HARUS BERHATI-HATI DENGAN AHLONG | SCAMMER

TAPI HARUS MEMILIH PINJAMAN BERLESEN YANG BERDAFTAR.

Pernah tak di tipu Oleh Ahlong ? Scammer ?

meh sini nak cite perbezaan Ahlong, Scammer.
Sejak kebelakangan ini kecoh pasal Penipuan di media social,di sebabkan mereka-mereka inilah yang membuatkan PPW yang berdaftar turut mendapat nama yang buruk,kasihan mereka kerana sesiapa yang betul-betul memerlukan pinjaman rasa ragu-ragu untuk mempercayai PPW yang berdaftar,

kat sini saya kupaskan lagi serba sedikit mengenai perbezaan antara.

-AHLONG
-SCAMMER
-PPW BERDAFTAR(KPKT)

KORANG TAHU TAK APA ITU KPKT ?
“KPKT”Prihatin dengan Keperluan masyarakat untuk mendapatkan pinjaman wang terutamannya kepada golongan Peniaga kecil dan penjenamaan semula yang akan membantu menyalurkan pemilihan pinjaman yang mereka kehendaki,meh kita lanjutkan lagi perbezaan dibawah.

AHLONG
Atau pun yang di kenali sebagai (SHARK).

Tidak mempunyai office tetap dan tidak berdaftar,AHLONG akan menampal iklan2 mereka di tiang2 lampu jalan(vandalisme)jika korang meminjam dengan mereka dan gagal membayar balik pinjaman tersebut, bersedia lah untuk terima ugutan dan di simbah cat merah di kediaman anda sebagai amaran dari mereka.

SCAMMER
Pula adalah individu yg menggunakan nama2 syarikat pinjaman yg berdaftar untuk menipu korang dan meluluskan permohonan pinjaman secara mudah, individu ini akan meminta korang untuk membayar wang proses yang tak masuk akal, sedangkan Pinjaman itu tidak wujud dan korang akan menjadi mangsa SCAMMER PINJAMAN, mereka akan mencari mangsa2 yg terdesak untuk mendapatkan pinjaman di media sosial. So kene hati-hati.

PINJAMAN BERLESEN
Mempunyai office tetap dan berdaftar bawah KPKT,setiap pinjaman ada surat perjanjian yg sah dan di persetujui oleh kedua2 pihak.Jika korang Gagal membayar pinjaman anda,pihak syarikat hanya akan berbincang secara baik supaya Pinjaman anda di bayar sampai habis ikut kemampuan korang ketika itu,jika gagal juga,nama korang hanya akan di senarai hitam,supaya korang tidak boleh meminjam di mana2 agensi Pinjaman lain,

PINJAMAN BERLESEN yg berdaftar tidak akan meminta apa2 bayaran proses dari anda.

BUAT TINDAKAN YANG BIJAK

Korang kene buat Pinjaman yang bijak cari Syarikat yang berlesen dengan kerajaan.

meh sini nak Share sikit sekiranya korang tercari-cari pinjaman sekitar KL dan Selangor boleh try buat di syarikat FANTASTIC GREETINGS SDN BHD

UNTUK SYARAT SYARAT KELAYAKAN SEKIRANYA ANDA INGIN MEMBUAT PINJAMAN DI SYARIKAT (PPW) FANTASTIC GREETINGS SDN BHD

Gaji haruslah AUTODEBIT ,Warganegara Malaysia Sahaja.

Berkerja tetap dan mempunyai Dokumen lengkap seperti

-Slip Gaji 3 bulan
-Bank Statement 3 bulan
-Ic Copy
-Bil api/air

Untuk peniaga jika ingin memohon haruslah mempunyai

-SSM
-INCOME TAX 2 tahun
– 3 Bulan bank statement company dan personal
-Ic copy
-bil api kedai & bil api rumah

Carilah syarikat yang berdaftar kpkt dan selamat, jadilah Peminjam yang bijak ,pinjaman wang yang berdaftar tidak akan membebankan anda sama sekali (PPW) bukan Ah Long tapi Hanya nak tolong.

Hubungi Consultant kewangan anda yang dijamin Selamat untuk mendapatkan Semakan percuma di FANTASTIC GREETINGS SDN BHD
Office  : 03-77332198
Whatsapp  : 011-36492249
Website  : www.pinjamaninfinity.com

Pinjaman Tiada Upfront payment ,CTOS blacklist layak memohon, pelangan juga  boleh walkin ke Office yang terletak di damansara.

Waktu Pejabat :
Isnin-Jumaat : 9.00am -6:00Pm
Sabtu : 10.00 am- 2.00pm
Ahad : Tutup
Syarikat ini juga Cover sekitar Kuala Lumpur dan Selangor.

WhatsApp chat