Bergaji Rendah Layak Memohon -Fantastic Greetings Sdn Bhd

FAST LOAN 

Assalamualaikum salam rabu,kali ini kita akan bincangkan mengenai Bergaji rendah Layak memohon.
Jika anda bergaji rendah dalam RM 1000 pun kami  ambik dan sekiranya anda juga mempunyai Rekod Ctos /Ccris Masih layak untuk memohon.
sekiranya anda sangat-sangat la memerlukan pinjaman segera pada hari tersebut di fantastic greetings sdn bhd boleh membantu anda,
ikuti langkah dan cara untuk mendapatkan pinjaman pantas seawal 1hari sahaja.
macam mana nak apply tu ? baca habis dan Ikuti langkah dibawah .
Syarikat ini juge menawarkan beberapa package dan setiap loan yang lulus akan menerima hadiah menarik.
Kita paham mereka yang terkesan  dgn Pkp baru-baru ini yang membuatkan semuanya tertunggak
dan anda perlukan SOLUTION dalam menyelesaikan masalah-masalah yang anda hadapi.


Bank tolak pemohon anda ? Kami ambik !



Pilih skim pembiayaan peribadi yang korang mahukan ikuti langkah seperti :
-Syarat kelayakan
-Dokumen diperlukan
-Caj yang dikenakan
-ketahui cara bagaimana korang boleh mohon secara talian (online)

PAKEJ PEMBAYARAN FLEKSIBEL

Pinjaman perniagaan adalah produk kewangan, disesuaikan untuk pemilik perniagaan. Semasa memulakan perniagaan, korang memerlukan modal untuk membiayai permulaannya, perbelanjaan modal, perbelanjaan operasi, pembekal dan banyak lagi. korang boleh memohon pinjaman untuk membiayai modal kerja korang. Dengan cara ini, korang dapat menyimpan simpanan dan keuntungan korang tu.

Pinjaman sehingga RM1,000 ke RM200,000

Perunding profesional kami bersedia melayani korang ! Mohon sekarang! layari je
www.pinjamaninfinity.com

Pinjaman tidak bercagar dan tanpa kesulitan untuk memenuhi impian korang. Tanpa cagaran. Tanpa penjamin. Tempoh pembayaran balik yang yang panjang dan jumlah pinjaman sehingga RM1,000 ke RM200,000

Di fantastic Greetings Sdn Bhd menawarkan Pinjaman peribadi kepada yang  sangat memerlukan pada waktu kecemasan,Apa yang menarik tentang Syarikat kami ni adalah sesiapa saja yang buat pinjaman disyarikat kami ,menawarkan package-package yang berbaloi dan lebih menjimatkan

  • Pembayaran Flexibel
  • Pinjaman Tanpa Deposit
  • Tanpa Upfront
  • Pinjaman Tanpa Cagaran
  • Gaji haruslah AUTODEBIT ,Warganegara Malaysia Sahaja Berusia 18 tahun keatas.

ANDA ADA MASALAH?
KERETA ANDA NAK KENE TARIK ?

PEMBELANJAAN  HARIAN TAK ADA ? 
NAK PINJAMAN FAMLY/KAWAN TAPI MALU KAN ? 

Tengah cari pakar untuk memyelesaikan?
Hutang di tempat lain? Dah nak kene halau dari Rumah ? Kereta bayaran tertunggak ? Dinding retak ?
Taktau mana nak dapatkan perkhidmatan REPAIR & RENOVASI terpantas ?
Fantastic Greetings Sdn Bhd ada penyelesaiannya !
Call sahaja kami, dengan segera kami akan sampai ke rumah anda !
Semestinya servis yang TERBAIK & TERPANTAS dari
team Fantastic Greetings Sdn Bhd
Jangan ragu2 lagi, anda ada MASALAH ? Kami SOLUTION anda.

UNTUK SYARAT SYARAT KELAYAKAN SEKIRANYA ANDA INGIN MEMBUAT PINJAMAN DI SYARIKAT (PPW)
FANTASTIC GREETINGS SDN BHD.

Gaji haruslah AUTODEBIT ,Warganegara Malaysia Sahaja.
Berkerja tetap dan mempunyai Dokumen lengkap seperti
-Slip Gaji 3 bulan
-Bank Statement 3 bulan
-Ic Copy
-Bil api/air
Untuk peniaga jika ingin memohon haruslah mempunyai
-SSM
-INCOME TAX 2 tahun
– 3 Bulan bank statement company dan personal
-Ic copy
-bil api kedai & bil api rumah

 


BUSINESS HOUR MONDAY TO FRIDAY
9.00 AM TO 6.00 PM
SATURDAY: 9.00 AM TO 2 PM 
SUNDAY : CLOSED

Remember the most important things! We do not provide outside services like COD
(MEET OUTSIDE OFFICE) and Non-Face To Face service! We only meet all of our customers in Fantastic Greetings Sdn Bhd, Damansara Jaya office. If you meet or see on social media got some of the people to say they are staff at Fantastic Greetings Sdn Bhd and provided outside service,
you can call 011-36462249 to make a report to us.
Try to contact Fantastic Greetings Sdn Bhd.

WE HAVE SHARE TESTIMONI CLIENT IN FB PAGE PLEASE VISIT.
FACEBOOK PAGE : PINJAMAN TUNAI DAMANSARA /FANTASTICLOAN BY NURELISHA

pinjamaninfinity.com

WhatsApp chat