Offer Pinjaman Bermula Dari RM1000-Fg Sdn Bhd

Offer Offer! kami difantastic greetings sdn bhd menawarkan pinjaman bermula serendah rm1000

Kami juga menawarkan pinjaman peribadi ini kepada mereka yang telah disenarai hitamkan dan pesara-pesara pencen juga layak mohon pinjaman peribadi ini disyarikat kami.

Tanpa cagaran mahu pun penjamin diperlukan,hanya beberapa syarat-syarat kelayakan sahaja diperlukan untuk memproses LOAN PINJAMAN tersebut

 Syarat Kelayakan Pemohonan

-Payslip 3 Bulan Terkini
-Penyata Bank 3 Bulan Terkini 
-Salinan Kad Pengenalan
-Bil Eletrik @ Bil Air (salah satu)
-Penyata Kwsp (jika ada)
-Offer Letter
Syarat-Syarat Untuk Pesara Pencen Seperti Dibawah!

-Penyata Pencen 
-Kad Pencen 
-Penyata Bank 3 Bulan 
-Salinan Kad Pengenalan
-Bil Eletrik @ Bil Air (salah satu)
Kami juga menawarkan pinjaman jangka pendek

Tempoh pinjaman kami bermula dari 6 bulan hingga 18 bulan sahaja!

Cara mohon pinjaman secara online semudah 123 layari je www.pinjamaninfinity.com untuk keterangan lanjut!

 

Hubungi Consultant Kewangan Kami Dinombor Yang Tertera Seperti Dibawah.

Office : 03-74940878
Whatsapp : 016-67364887 (Nur atirah @ Nur effa)
Facebook : Atyrah ridwan & Nur effa

Facebookpage : FG LOAN PASTI LULUS BY NUREFFA & TIRAH FG FINANCIAL

Lokasi Pejabat Kami Terletak Didamansara jaya ss22

Book appointment dahulu sebelum ke pejabat kami!

Kami juga membuka peluang pinjaman kepada mereka peniaga-peniaga yang memerlukan pinjaman dengan kadar segera.

Syarat-Syarat kelayakan seperti dibawah.

Untuk peniaga jika ingin memohon haruslah mempunyai
-SSM
-INCOME TAX 2 tahun
– 6 Bulan bank statement company dan personal
-Salinan Kad Pengenalan
-Bil Elektrik @ Bil Air Terkini
-Statement Kwsp (jika ada)
Boleh Dipercayai Untuk Sebarang Tujuan

Pemberi Pinjaman Peribadi Kredit Komuniti Fantastic Greetings Sdn Bhd Sah dan Berdaftar di bawah KPKT sejak tahun 2018 lagi. Dengan pengetahuan kami yang hebat dalam industri kewangan kami menawarkan pinjaman dalam talian dengan kadar teramat rendah. Kami adalah sebuah Syarikat Pinjaman Kewangan yang memberikan penyelesaian pinjaman tunai terbaik dengan memahami dan disesuaikan bajet dan kemampuan anda.Perlukan bantuan kewangan dengan segera cari je fantastic greetings sdn bhd kami sedia membantu anda dari A-Z

Semua pinjaman tertakluk kepada status dan kelayakan. Kadar faedah yang kami tawarkan adalah berdasarkan keperluan pinjaman anda dan keadaan individu.

  • Warganegara Malaysia.
  • Berumur 18 tahun hingga 60 tahun sahaj.
  • Berpendapatan RM1,500 sebulan (gaji kasar) ke atas atau RM18,000 setahun (gaji kasar) ke atas.
  • Tidak disenarai hitamkan oleh Syarikat pinjaman wang berlesen atau mana-mana Bank di Malaysia.

Waktu Pejabat :
Isnin-Jumaat : 10AM – 6:00PM
Sabtu : (Halfday) 10AM – 2.00PM
Ahad : Tutup

Semakan kelayakan juga adalah percuma sahaja!

Syarikat kami hanya memberikan peluang pinjaman ini kepada mereka yang layak sahaja

Kami juga tidak memberikan pinjaman kepada mereka yang bergaji cash dan mereka yang telah diblacklistkan oleh syarikat wang berlesen.

Sekiranya pinjaman anda telah diluluskan oleh hq kami ,kami akan meminta anda untuk datang ke pejabat kami untuk berbincang mengenai bayaran bulanan yang kami tawarkan kepada anda dan anda juga boleh menentukan bayaran bulanan anda sendiri (TAK ADA MASALAH)

Kami akan cuba bantu anda sedaya upaya,kami juga telah banyak membantu mereka yang telah ditipu oleh scammer dan juga ahlong pernah suatu masa dulu pelanggan kami sangat urgent nak pakai duit akibat terjerat dengan ahlong hutang dilunas kan kepada ahlong hampir rm25k

Pelanggan kami masa tu sangat terdesak untuk pakai duit sebab itu beliau meminjam kepada ahlong,kebetulan masa tu pelanggan kami ternampak posting pinjaman dari syarikat kami pelanggan kami terus call kami untuk dapatkan bantuan nasib baik lah pelanggan kami ni cukup syarat-syarat kelayakan so dia terus submits dokumen 1jam sahaja loan pinjaman pelanggan kami ni diluluskan,problem solve!

Yang mana ada masalah yang sama boleh call kami! sekian terima kasih.

 

WhatsApp chat